Vyhledvm data...


Zpracování a konzervování masa Zpracování a konzervování masa


10.11 Zpracování a konzervování masa

Zahrnuje:
- provoz jatek, v nichž se provádí porážka, zpracování a balení masa jiného než drůbežího(tj. hovězího, vepřového, skopového, králičího, velbloudího atd.)
- výrobu čerstvého a mrazeného masa, v celku
- výrobu čerstvého a mrazeného masa, výsekového

Zahrnuje také:
- porážku a zpracování velryb na pevnině nebo na plavidlech k tomu určených
- produkci kůží a kožek, vč. žíní a srsti, na jatkách
- tavení vepřového sádla a jiných jedlých tuků živočišného původu
- zpracování jatečního odpadu
- produkci jateční (jirchářské) vlny

Nezahrnuje:
- tavení jedlých drůbežích tuků (10.12)
- balení masa (82.92)

zobrazeno 1 - 20 / nalezeno 1426 firem
Reklama
Lipovec 327, Lipovec u Blanska
Zemědělská 897/5, Hradec Králové
Družstevní 5, Dubicko
Střední 139, Šilheřovice
Žižkova 260, Pacov
Palackého 400, Kunštát
Revoluční 222/1, Brno-Tuřany
5, Terešov
Jateční 316, Český Brod
118, Studnice
Dobronická 1256-7, Praha 4
Jakubské náměstí 50, Stařeč
Erbenova 2144/38, Jihlava
Reklama



Chcete vědět víc

Ochrana proti spamovac�m robot�m. Odpov�zte pros�m na n�sleduj�c� ot�zku: Jak� je letos rok?
Rychlý kontakt

Dun & Bradstreet Czech  Republic, a.s.
A Siemensova 2717/4
155 00 Praha 5

pondělí - pátek:
8:00 - 16:00

 +420 274 000 800
 podpora.cz@dnb.com